Helen'in büyük çaresizliği

DİZİ 07.11.2020, 12:12 09.11.2020, 09:11
Helen'in büyük çaresizliği

BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin 2. bölümüyle izleyenlerden övgüler alırken, bölümün en can alıcı sahnelerinden biri Helen’in (Miray Daner) Savaş’la (Boran Kuzum) gerçekleştirdiği telefon konuşması oldu. Helen’in, ona cinsel tacizde bulunmaya çalışan adamdan kaçarken cinayet işlemesinin ardından Savaş’a isyan ettiği sahne, sosyal medyada gündem olurken, izleyicilere tarifi zor duygular yaşattı.

BluTV’nin bu sezonki iddialı projelerinden ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ duyurulduğu günden bu yana merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde 2. bölümü yayınlanan dizide, içkisine ilaç karıştırıp ona cinsel tacizde bulunmaya çalışan adamı öldüren Helen’in çaresizliği izleyici derinden sarsarken genç oyuncu Miray Daner’in performansı övgü dolu yorumlar aldı.

Günümüzde sayısı gittikçe artan kadına şiddet ve cinsel taciz vakalarına yönelik bir gönderme niteliği taşıyan sahne, dizinin ikinci bölümüne damga vurdu. Helen’in telefonu gelmeden hemen önce emniyete teslim olmak üzere olan Savaş’ı durduran bu telefon konuşmasının, hikayenin geleceğini nasıl etkileyeceği ve ikilinin bu çürümüş toplumsal yapıya karşı nasıl mücadele edecekleri merak konusu haline geldi.

Kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın buluştuğu, yapımcılığını Inter Medya’nın üstlendiği ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşırken, dizinin yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı yer alıyor. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ her salı günü saat 12.00’de yeni bölümleriyle sadece BluTV’de.

Yorumlar (0)