Her şey yeni başlıyor

DİZİ 30.12.2020, 09:51 31.12.2020, 09:27
Her şey yeni başlıyor

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrollerini üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam saat 20.00'de TV8 ekranında olacak. 

Dizide Zeynep, Mehdi ile yaşadıklarından sonra normal hayata dönmekte zorlanır. Üzerinde hala yaşadığı travmanın etkileri vardır. Ailesinden ve Barış’tan gördüğü destekle iyileşmeye çalışan Zeynep kalbinde de farklı kıpırtılar hissetmeye başlar ama bunları kabullenmeye henüz hazır değildir.

Bebeğinin gelişiyle cezaevinde geçirdiği zaman Mehdi’ye çok ağır gelir. Bir yandan da aklı hala Zeynep’tedir. Ona içindekileri anlatmanın bir yolunu bulmak ister. Cemile ise Mehdi’nin karşısına bambaşka bir teklifle çıkacaktır.

Savaş hem Zeynep hem de ailesiyle yakınlaşır ve bu sıcak ortamı çok sever. Barış’ın aklından ve kalbinden geçenleri okumakta zorlandığı için de Zeynep’i korumak adına Barış’a tavır almaya başlar. Barış da karmakarışık bir durumdadır ve Zeynep’e karşı nasıl davranacağını bilemez.

Bayram yüzünden iş yerinde zor durumda kalan Zeynep bir de Mehdi’den aldığı haberle gerilir. Mehdi, Zeynep’in tepkisiyle hangi yolda yürümesi gerektiğine karar verir. Zeynep içinse her şey yeni başlamaktadır.

Yorumlar (0)