Herkes bu aşkı konuşuyor

DİZİ 11.01.2021, 15:56 12.01.2021, 11:05
Herkes bu aşkı konuşuyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Star TV ekranlarında perşembe akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Sol Yanım’da Selim ve Serra, izleyicinin favori çifti haline geldi. Birbirine çok yakıştırılan Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin fotoğrafları sosyal medyada yoğun olarak paylaşıldı.

Selim ve Serra, ekrana gelen 6. bölümde yanlış anlaşılmaları çözerek yeniden sevgili oldular. Tüm müdahalelere rağmen aşk galip geldi ve Selim doğum gününe Serra ile birlikte katıldı.

Serra’nın bir sürpriz yapıp Selim’in doğum gününe katılması ise olay oldu. Gecenin en güzel kızı olarak tüm bakışları üzerinde toplayan Serra, Kutlusay Ailesi ile de tanıştı. Kutlusay ailesi Selim’in aşktan ayaklarının yerden kesildiğini görünce hem şaşırdı hem de nihayet Selim’in yüzünün gülmesine sevindi. Aşklarını gözler önünde yaşayan çiftin mutluluğu özellikle Biricik ve Burak’ı çileden çıkardı.

Serra ve Selim’in fotoğrafları, Sol Yanım izleyicileri tarafından sosyal medyada sıkça paylaşılırken dizinin hayranları çifti birbirine çok yakıştırdıklarını belirten paylaşımlar yaptı.

‘Sol Yanım’ yedinci bölümüyle 14 Ocak Perşembe saat 20:00’de Star TV’de. 

 

Yorumlar (0)