Hit diziler Virtual Screenings 2021 Worldwide'da

DİZİ 21.09.2021, 12:18 22.09.2021, 10:08
Hit diziler Virtual Screenings 2021 Worldwide'da

Türkiye'nin ünlü yapım ve dağıtım şirketi Inter Medya, Virtual Screenings 2021 Worldwide'a hitlerle dolu bir katalogla katılıyor.

Inter Medya, etkinliğin bir önceki edisyonunda harika bir performans sergiledi ve şirket, çevrim içi etkinlikte kendisini en iyi 5. dağıtımcı olarak konumlandırarak, en iyi ABD şirketleri ve Latin Amerika devleri arasında yer aldı. Sanal Gösterimler 2021 Mayıs Sayısı'ndaki başarısının ardından Inter Medya, Eylül sayısında da birbirinden güzel başlıklar sunacak.

Inter Medya, etkinlik boyunca 8 başarılı içerik sunacak. Bu oyunlardan 4 tanesi dünya prömiyerlerini Virtual Screenings 2021 Worldwide'da yapacak.

Yapımcılığını ve dağıtımını Inter Medya'nın üstlendiği "Saygı 2", Türkiye'nin önde gelen dijital platformu BluTV'de 23 Eylül 2021'de Türkiye'de yayınlanacak. "Saygı 2"de dünya prömiyerini gerçekleştirecek ve aynı gün Türkiye'deki prömiyeriyle uluslararası izleyicilerle buluşacak. "Saygı 2", kullanıma hazır bir üretim değeri, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ve sürükleyici bir hikaye ile kendini farklı kılıyor. Başarılı Yeni Nesil Türk Dizisi bu sezonun hitlerinden olacak.

Yeni Nesil Türk Dizisi olan "Senkron", Inter Medya tarafından ilk kez dünya çapında izleyicilere sunulacak. Dünya prömiyerini Virtual Screening 2021 Worldwide'da yapan mini dizi, bilim kurgu, gerilim ve dramanın bir karışımı.

Son Yaz, 2 sezon, dünya prömiyerini Virtual Screenings 2021 Worldwide'da yapan oyunlar arasında yer alacak. Türkiye'de son sezonların en başarılı dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezon için yenilendi ve kısa süre önce harika kadrosuna eklenen yeni karakterlerle ekranlara döndü. Bir Zamanlar Çukurova, Virtual Screenings 2021 Worldwide'da da dünya prömiyerini yapıyor.

Yorumlar (0)