İbrahim Çelikkol, Hakan Gümüşoğlu'nu anlattı

DİZİ 06.09.2021, 12:51 07.09.2021, 11:53
İbrahim Çelikkol, Hakan Gümüşoğlu'nu anlattı

En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranda olan İbrahim Çelikkol'un yeni prjesi Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. Oyuncu atv'nin iddialı dizisinin 4. sezonunda Hakan Gümüşoğlu  karakterine hayat verecek.

Oyuncu Sabah'a verdiği röportajda diziyle ilgili konuştu ve " Her yeni projede olduğu gibi heyecanlı ve inançlıyım. Seyircinin 3 sezondur aşina olduğu bir iş gibi görünse de hikayenin neye dönüşeceği önemli. Verdiğim karakterin buna etkisi beni heyecanlandırıyor." dedi. 

"Dönem dizisiyle ekranlara dönüyorsunuz. Dönem dizilerini nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna Çelikkol'un yanıtı "Dönem işi çekiyorsanız hikayenin geçtiği zamana bütünüyle hakim olmak gerektiğini düşünüyorum. Her dönemin değerleri bambaşka. Bunu hikayeyle ve karakterle bütünleştirmek, en titiz olunması gereken kısım." oldu. 

"Hakan Gümüşoğlu karakterini izledikçe hep beraber tanıyacak ve bence çok seveceğiz. Sürprizlerle dolu bir karakter." diyen oyuncu, "Hakan'ın etkileyici yönü nedir sizce?"ye "Hepsi bir arada bir karakter. İzleyiciyi hem güldürüp, hem sevdirip, hem de takdirini toplayacak bir çok özelliği barındırıyor." cevabını verdi. 

Yorumlar (0)