Ilgaz ve Ceylin düğümü çözmeye çalışıyor

DİZİ 08.10.2022, 15:25 10.10.2022, 12:43
Ilgaz ve Ceylin düğümü çözmeye çalışıyor

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi “Yargı” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizide Ilgaz, henüz gizemini koruyan kuyu cinayetlerinde “katil kendisine bir aile yaratıyor” diyerek ilk teoriyi ortaya atmıştır. Olay Ceylin’i de bir girdap gibi içine çekmektedir. Birbirlerine söz verseler de Ceylin yan yollardan kendi tezini araştırmaktan geri durmaz.

Pars, kardeşi Neva’nın sır dolu ölümü ve bir türlü katilin bulunamaması ile birlikte, her geçen saat psikolojik olarak yokuş aşağı gitmektedir. Bu yokuşun sonu onu mesleğiyle duyguları arasında bir seçim yapmasına kadar gidecektir, acaba Pars’ın seçimi ne olacaktır?

Kuyudan tüm çıkarılanların kimlikleri belli olunca, yürütülen araştırmalar daha da berrak bir hal almıştır. Fakat ortaya çıkan yeni tanıklıklar ve şüpheler, özellikle Ilgaz ve Eren’i tetikte kalmaya mecbur bırakır; sonunda istemedikleri bir tercihe sürüklenmek zorunda kalacaklardır.

Ilgaz ve Ceylin zorlu olay düğümünü çözmek için kendi yöntemlerince canla başla çalışmaktadır. Fakat günün sonunda herkesi sarsacak gelişme ile birlikte hiçbir şey eskisi gibi olmayacağını anlamak zorunda kalırlar.

Yorumlar (0)