Ilgaz ve Ceylin ilişkileri için ne karar alacaklar?

DİZİ 21.12.2022, 10:24 22.12.2022, 09:57
Ilgaz ve Ceylin ilişkileri için ne karar alacaklar?

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı, seyircisiyle buluşmaya devam ederken heyecan bir an olsun azalmıyor. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Ilgaz ve Ceylin’in ilişkileri için alacakları karar merakla bekleniyor.

Ceylin’i, Parla’nın yurt dışına kaçmasına yardım ederken gören Ilgaz olaya dahil olan herkesi emniyete götürüyor. Ilgaz ve Ceylin’in yüzleşmesi her iki tarafı hüzne boğarken, adaleti seçen Ilgaz ve ailesini korumaya çalışan Ceylin’in olayların devamında neler yapacağı merakla bekleniyor. Yekta’nın Ceylin’e “Benim için birini öldürmedin ama Ilgaz’ın kalbinde kendini öldürdün.” cümlesi Ceylin’i bir kez daha yaralıyor. Ilgaz’ın “Seninle veya sensiz ne yapacağımı bilmiyorum.” cümlesi üzerine mahkemede görülen ikilinin yaşayacakları yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu dizinin başarılı kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)