Ilgaz’ı haksız yere suçlayanlar durmuyor!

DİZİ 15.04.2023, 15:54 17.04.2023, 14:15
Ilgaz’ı haksız yere suçlayanlar durmuyor!

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Başta Ceylin olmak üzere Ilgaz büyük bir özveri sonucunda aklanmıştır. Fakat Ilgaz’ı haksız yere suçlayanlar durmayacaktır. Şimdi kurduğu oyunları bozulan düşman, artık içeride tutamadıkları daha güçlü bir Ilgaz ile de uğraşmak zorundadır. Yekta’nın Ceylin ve Eren ile yaptığı iş birliği sonucu gözaltına alınan Ömer, kendisini Özcan ve Turgut Ali’nin karşısında bulunur. Şimdi kendini aklama ve savunma sırası ondadır. Yekta’nın cephe değiştirmesi Ömer’in tüm oyununu bozmuş gibidir.

Ancak her zaman olduğu gibi Ömer’in bir çıkış yolu daha vardır... Gençlerin Eyüp’ten Ömer’e giden yoldaki delili yakalama planı başarılı olsa da Eyüp sırra kadem basmıştır. Gençler bu yüzden kendilerini büyük bir tehlikenin içinde bulurlar. Buradan da yine kendi çabalarıyla kurtulabilecek midir? Ceylin’e ve ailesine kavuşan Ilgaz’ı, adliye içerisinde de bir savaş beklemektedir. Şimdi geriye en büyük cevapsız soru kalmıştır: Ömer’in arkasındaki güç veya güçler kimdir? Ilgaz canı pahasına bu sorunun peşine düşecek ve bulduğu cevap karşısında hayatının en büyük şokunu yaşayacaktır.

Yorumlar (0)