"Impeachment: American Crime Story" FOXCRIME'da

DİZİ 04.10.2021, 17:30
"Impeachment: American Crime Story" FOXCRIME'da

ABD Başkanı Bill Clinton ile Monica Lewinsky skandalına odaklanan ve merakla beklenen “Impeachment: American Crime Story” ilk bölümüyle 4 Ekim Pazartesi akşamı saat 23.10’da ilk kez ve sadece FOXCRIME ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Yapımcılığını Ryan Murphy’nin üstlendiği ve daha önceki sezonlarında OJ Simpson davasını ve Versace cinayetini konu alan ödüllü antoloji serisi American Crime Story’nin yeni sezonu, bir döneme damga vuran Monica Lewinsky skandalını konu alıyor. Dizi, ABD Başkanı Bill Clinton‘ın Beyaz Saray’da çalışan stajyer Monica Lewinsky ile ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının ardından yaşananları derinlemesine inceliyor.

Senaryosunu Sarah Burgess‘ın kaleme aldığı dizi, Jeffrey Toobin‘in ‘A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President’ adlı romanından uyarlanıyor. Monica Lewinsky’nin de yapımcılarından olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ise Oscar adayı Clive Owen, Emmy ödüllü Sarah Paulsen ve Cobie Smulders gibi ünlü isimler yer alıyor.

Heyecanla beklenen “Impeachment: American Crime Story” ilk bölümüyle 4 Ekim Pazartesi akşamı saat 23.10’da ilk kez ve sadece FOXCRIME ekranlarında.

Yorumlar (0)