İnatçı aşıklar kamp macerasına çıkıyor

DİZİ 24.08.2023, 10:45 26.08.2023, 12:58
İnatçı aşıklar kamp macerasına çıkıyor

TRT 1’de yayınlanan, başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak'ın paylaştığı eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz, yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizide Alize, Bahar’ın hamlesini, kendine yakışır bir şekilde savuşturur. Ona, istediği hazzı yaşatmamaya kararlıdır. Ancak bu, Serkan’ın burnundan getirmeyeceği anlamına gelmez. Serkan da hatasının farkındadır ve Nurettin’in de yardımıyla Alize’nin kalbine giden yolu bulmaya çalışır. Serkan, Alize’nin gönlünü almak için kamp organize ederken, Alize de Serkan’a bir ders vermek için kızlarla taktik çalışmaktadır. Nihayet, gençler, Bahattin’in muhteşem organizatörlüğünde kampa gittiklerinde, kendilerini neyin beklediğinden haberleri yoktur.

Alize ve Serkan, kampta bir maceraya atılmışken, Nurettinler de Kadirlerin evinde bir maceraya atılmış, bir gece onlar da kalmak zorunda kalmışlardır. Nurettin’in Hayri ile olan sınavı, bitmeyecektir.

Alize ve Serkan, çıktıkları kampta birbirlerini yeniden tanırken Alize, Tuğçe ile birlikte Serkan’a ders vermek için yaptığı planını işletmeye başlar. Fakat bu plana yine Bahattin yanlışlıkla dahil olduğunda işler tamamen sarpa sarar. Serkan yine Alize’nin kurtarıcısı olabilecek midir?

İnatçı aşıklarınız, kamptan döndüklerinde, birbirlerine daha da yakınlaşmışlardır. Ancak Alize’nin tesadüfen öğrendiği o gerçek, Serkan’la aralarında aşılmaz dağlar mı yaratacak yoksa onları birbirlerine daha da yakınlaştıracak mıdır?

Yorumlar (0)