Inter Medya 2 dizinin daha dağıtımını üstlendi

DİZİ 11.11.2021, 14:28 12.11.2021, 11:02
Inter Medya 2 dizinin daha dağıtımını üstlendi

Türkiye'nin önde gelen dağıtım ve yapım şirketlerinden Inter Medya, bu sezonun iki yeni dizisini kütüphanesine eklediğini duyurdu. Şirket, El Kızı (Destiny) ve Elbet Bir Gün'ün (Sooner or Later) uluslararası dağıtımını üstlendi.

Most Productions'ın yapımını, Gül Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği Elbet Bir Gün dizisi 7 Kasım'da ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin başrollerini Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk üstlendi. NTC Medya imzalı, yönetmen koltuğuna Feride Kaytan’ın oturduğu El Kızı dizisi ise 23 Ekim'de ekrana gelmeye başladı ve başrollerini Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz paylaşıyor.

Inter Medya, FOX Türkiye kanalında yayınlanan iki diziyi de 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek MIPCancun'a götürüyor. Uluslararası prömiyerini yapmaya hazırlanan El Kızı ve Elbet Bir Gün, 17 Kasım'da Cancun Theatre'da gösterilecek. 

Inter Medya'nın kurucu Can Okan, konuyla ilgili "Bu sezonun iki başarılı dizisini bünyemize kattığımızı duyurmaktan memnunuz. Elbet Bir Gün ve El Kızı'nın hem yerel hem de uluslararası pazarda harika bir potansiyeli var. Yeni dizilerimizi iş ortaklarımızla paylaşmak için heyecanlıyız," sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)