İnter Medya "En İyi 15 Stand" listesine girdi

DİZİ 24.09.2021, 14:45 25.09.2021, 12:08
İnter Medya "En İyi 15 Stand" listesine girdi

Inter Medya, Virtual Screenings 2021 Mayıs Sayısı'ndaki başarısının ardından Virtual Screenings 2021 Worldwide'da istikrarlı başarısını sürdürüyor.

Sanal Gösterim Worldwide'ın ilk iki gününde Türkiye'nin ünlü yapım ve dağıtım şirketi Inter Medya olağanüstü bir performans sergiledi. Inter Medya, çevrim içi etkinliğin ilk günlüklerinde listelerin zirvesine yerleşti ve ilk sırada yer aldı.

Şirket, ilk iki günde En İyi 15 Stand listesinde kendisini bir numara olarak konumlandırdı. Ayrıca Inter Medya'nın başlıkları da iki günde en çok izlenen içerik sıralamasında yerini aldı.

Yapımcılığını TIMS&B Productions'ın, dağıtımını Inter Medya'nın üstlendiği Yarım Kalan Aşklar, ilk gün gösterimlerin en çok izlenen 4. içeriği oldu. Yine ikinci günde Yarım Kalan Aşklar en çok izlenen içerikler arasındaki yerini sağlamlaştırarak Worldwide Virtual Screenings'in en çok izlenen 3. içeriği oldu.

İkinci gün Inter Medya, Sanal Gösterimler Worldwide'ın yine en çok ziyaret edilen ve görüntülenen standı oldu ve 1. sıraya yerleşti. Yarım Kalan Aşklar ile birlikte Saygı 2 en çok izlenen içerikler listesine girdi ve ikinci günün en çok izlenen 15 içeriğinden biri oldu. Yapımcılığını Inter Medya'nın üstlendiği Saygı 2, Türkiye prömiyerini 23 Eylül 2021'de yaptı.

Dünya prömiyerini de gerçekleştiren Saygı 2, aynı gün Sanal Gösterim Worldwide'da uluslararası izleyicilerle buluştu. Türkiye'de harika bir başlangıç ​​yapan Saygı 2, başarılı bir Yeni Nesil Türk Dizisidir ve kutudan çıktığı gibi bir üretim değeri, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile kendisini farklı kılar.

Türkiye'nin önde gelen dağıtım şirketlerinden Inter Medya, etkinlik boyunca 8 başarılı içerik sunuyor ve 30 Eylül 2021'e kadar izlenebilecek. 

Yorumlar (0)