Inter Medya, geniş içerik kataloğuyla MIPCOM'a hazırlanıyor

DİZİ 11.10.2023, 14:39
Inter Medya, geniş içerik kataloğuyla MIPCOM'a hazırlanıyor

Inter Medya, dikkat çeken kadrosuyla bir kez daha MIPCOM'da cesur bir performans sergilemeye hazırlanıyor.
 
Yapımcılığını TIMS&B Productions'ın yaptığı ve ikinci sezonuyla perşembe gecelerini tüm demografik gruplarda domine eden büyük beğeni toplayan dizi Aldatmak, bu sezon Inter Medya ile MIPCOM'a geliyor. Ayrıca Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın rol aldığı yıldızlarla dolu dizi Tuzak, başarılı drama dizisi Gecenin Ucunda ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi de Inter Medya'nın MIPCOM'a getireceği içerikler arasında yer alıyor.


 
Inter Medya ile Telemundo Global Studios arasındaki ortak yapım anlaşması sonucunda ortaya çıkan ilk prime-time içeriği, yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Maviye Sürgün, aynı zamanda Inter Medya ile MIPCOM'da dünya pazarına çıkıyor. Uzun yıllara dayanan bu anlaşmanın bir diğer projesi olan Hicran, Inter Medya tarafından potansiyel ortaklara tanıtılacak.
 
Inter Medya, Caracol Televizyonu ile heyecan verici bir ortak yapım anlaşması imzalayarak Alim Yapım yapımı Leylifer'in Avrupa prömiyerini MIPCOM'da gerçekleştirecek.


 
Ayrıca, Akrep, Aziz, Yeşil Vadinin Kızı, Son Yaz ve Maraşlı gibi projeler de Inter Medya'nın MIPCOM'da sunacağı heyecan verici içerik sunumları arasında yer alıyor.
 
400'ün üzerinde filmin yer aldığı Inter Medya'nın uzun metrajlı film kataloğu, son dönemde drama, komedi, korku filmi ve sanat evi filmlerinin de aralarında bulunduğu genişleyen kategorileriyle dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)