İrem Derici'nin başı dertte

DİZİ 12.11.2020, 12:45 13.11.2020, 09:45
İrem Derici'nin başı dertte

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden yüksek tempolu bir tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde; Menajerimi Ara’ya ikinci kez konuk olarak hayranlarını sevindiren İrem Derici, yeni bölümde telefonunun hacklenmesiyle kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacak.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’ heyecanlı bir bölümle daha izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde, telefonundaki fotoğraflarla kendisine şantaj yapılan İrem Derici, soluğu menajeri Feris’in ofisinde alacak. Derici, Dicle’yle beraber suç duyurusunda bulunmak için gittikleri savcılıkta magazincilere yakalanmamak için bir maceranın içine giriyor.

Öte yandan; Çınar, Ece’den Pınar Deniz’in yeni menajerinin Serkan olduğunu öğrenmesiyle büyük şok yaşıyor. Barış ve Emir’in arasında her geçen gün artan gerginlikten iyice şüphelenmeye başlayan Feris ise ikilinin arasındaki iplerin gerilmesinin sebebinin Dicle olduğunu öğreniyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Yorumlar (0)