İrem Helvacıoğlu 'Defne'yi anlattı

DİZİ 04.04.2022, 11:14 05.04.2022, 14:31
İrem Helvacıoğlu 'Defne'yi anlattı

Tanıtımlarıyla çok konuşulan, TV8’de 6 Nisan’da ekran yolculuğuna başlayacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrol oyuncularından İrem Helvacıoğlu, rolünü ilk kez anlattı. Dizide Defne karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, “Çekimlerimiz çok güzel geçiyor. Hepimiz çok heyecanlıyız, bu iki kadının hikayesi. Geçmişinin korkularından kaçmaya çalışan, kaçtığı korkuları ile yeniden yüzleşen ve artık bunlarla mücadele etmeyi seçen birisi Defne. Merak unsurları çok fazla olan, tüm karakterlerin sırlarının olduğu bir hikaye” dedi.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Annenin Sırrıdır Çocuk’un başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.

“Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan Çarşamba günü TV8’de..

Yorumlar (0)