İsmail Hacıoğlu gündeme oturdu

DİZİ 17.12.2021, 10:50 18.12.2021, 09:38
İsmail Hacıoğlu gündeme oturdu

Bugüne kadar oynadığı tüm rollerle izleyenlerin gönlünde taht kuran başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinin aynı hafta yayınlanan birinci ve ikinci bölümüyle ekranda devleşti.

Bu sezon yayın hayatına başlayan Mahkum dizisinin başrolünde Barış ve Savaş isimli ikiz kardeşleri canlandıran İsmail Hacıoğlu, dizinin aynı hafta yayınlanan birinci ve ikinci bölümündeki performansıyla karakter oyunculuğuna çağ atlattı.

Dizide birbirinden farklı karakterlere sahip ikiz kardeşleri canlandıran başarılı oyuncu, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümde sosyal medyada ve kulislerde en çok konuşulan isim olurken, Perşembe günü yayınlanan ikinci bölümle birlikte oyunculuk çıtasını zirveye yerleştirdi. Mahkum dizisinin son bölümünde üstün oyunculuk performansıyla tüm sosyal medya uygulamalarında mesaj yağmuruna tutulan Hacıoğlu, Onur Tuna ile karşılıklı sahnelerindeki psikopat karakterle izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Sosyal medyada hakkında günlerdir yorumlar yapılan başarılı oyuncu için son bölümde, “İsmail Hacıoğlu iki bölümde yılın oyuncusu ödülünü haketmiş bulunuyor”,“Bir İsmail Hacıoğlu’ndan daha iyi bir şey varsa o da iki İsmail Hacıoğlu’dur”, “Duygudan duyguya geçişin kusursuzluğu”, “Karakter oyuncusu dediğin İsmail Hacıoğlu”,”Barış, Fırat’ı nakavt etti tek hamlesiyle. İsmail Hacıoğlu.. Nasıl bir şey bu adam ya,karakterin içinden geçiyor resmen” gibi sayısız tweet atıldı.

Yorumlar (0)