İsmail Hacıoğlu oyunculuğuyla göz kamaştırdı

DİZİ 15.12.2021, 11:23 16.12.2021, 09:38
İsmail Hacıoğlu oyunculuğuyla göz kamaştırdı

Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, başrolünde yer aldığı Mahkum dizisinin yayınlanan ilk bölümüyle hakkında milyonlarca tweet atılarak gündemden düşmedi.

Fox’ta izleyiciyle buluşan Mahkum dizisinde Savaş ve Barış isimli ikiz kardeşleri canlandıran İsmail Hacıoğlu’nun aynı anda birbirinden farklı karakterlere sahip iki ayrı kişiyi canlandırması izleyenler ve tv eleştirmenleri tarafından takdir aldı.

Oyunculuğuyla ve performansıyla canlandırdığı her rolü başarıyla ekrana yansıtan İsmail Hacıoğlu hakkında dizinin yayınlandığı andan itibaren milyonlarca tweet atıldı ve başarılı oyuncu 24 saatten fazla Türkiye gündeminde zirvedeki yerini korudu.

İzleyenleri oyunculuğuyla ekrana kilitleyen yakışıklı oyuncu hakkında, “Rol için biçilmiş kaftan İsmail Hacıoğlu. Büyük ses getirecek yine oyunculuğuyla. Aynı sahnede iki farklı karakteri oynamak büyük iş. Helal olsun.”, “2 farklı karakteri aynı anda anca İsmail Hacıoğlu canlandırabilirdi, helal olsun.” Sahneyi tek başına devleştirdi, diyeceğim tek şey İsmail Hacıoğlu.” “Joker filminin Türk versiyonu çekilde baştolü direkt İsmail Hacıoğlu’na veririm.” gibi milyonlarca övgü dolu tweet atıldı.

Yorumlar (0)