İspanyol dizisi Everything Else ve You Aren’t Special yolda

DİZİ 22.12.2020, 12:11 22.12.2020, 15:44
İspanyol dizisi Everything Else ve You Aren’t Special yolda

Netflix ve HBO, İspanya'daki yatırımlarına devam ediyorlar. Yapılan son açıklamaya göre platforma İspanyol yapımı iki yeni dizi geliyor.

Netflix'in onay verdiği dizi You Aren’t Special'i (Tú no eres especia) Oria Films hazırlayacak. Estíbaliz Burgaleta'nın hazırladığı dizinin çekimleri İspanya'nın Navarre eyaletinde gelecek yıl içinde yapılacak.

Salavarría isimli kurgusal bir kasabada geçen komedi dizisi, Amaia isimli bir ergenin hikayesini anlatıyor. Barcelona'daki rahat ve heyecanlı hayatını bırakıp kendisi için çok sıkıcı olan bir köye gitmek zorunda kalan Amaia'nın hayatı büyük annesinin cadı güçlerinin kendisinde olduğunu keşfedince yeniden renklenecek.

HBO España'da yayınlanacak Everything Else (Todo lo otro) dizisinin yönetmenliğini ve başrolünü Abril Zamora, yapımı Producciones Mandarina üstlendi. Dizide umduklarından çok farklı ilişkilerin içine hapsolmuş bir grup 30'lu yaşlardaki insanın hayatları filtresiz biçimde anlatılacak. Çekimler gelecek yıl içinde başlayacak ve 2021 bitmeden başlaması planlanıyor.

Yorumlar (0)