"İyi Aile Babası" hangi diziyi hatırlattı?

DİZİ 05.11.2020, 15:10 06.11.2020, 10:07
"İyi Aile Babası" hangi diziyi hatırlattı?

Kanal D'nin  Süreç Film imzalı yeni dizisi 'İyi Aile Babası'ndan ilk tanıtımlar izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ise akıllara bir başka aile komedisi olan eski diziyi getirdi.

Kadrosunda; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Bahar Şahin, Timur Acar gibi isimleri barındıran "İyi Aile Babası" dizisi yakında izleyici karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı dizi, annesi ve karısı arasında kalan bir adam ve anlaşamayan gelin- kaynana üzerinden bir aile hikayesini anlatacak.

Ancak, bu hikaye izleyenlere hiç de yabancı gelmedi.

Dizinin fragmanları akıllara 2008- 2010 seneleri arasında atv ekranlarında yayınlanan "Benim Annem Bir Melek" dizisini getirdi.

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal, Dolunay Soysert, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci gibi oyuncuların yer aldığı "Benim Annem Bir Melek" dizisinde de, kayınvalide Neriman oğlunun evliliğine ve evine sık sık müdahalede bulunuyor ve oğlu Çetin bu nedenle eşi ile annesi arasında kalıyordu.

Fragmanlardan anlaşıldığına göre; benzer bir senaryo ile ekranlara gelecek olan "İyi Aile Babası" için de "Benim Annem Bir Melek'in yeni versiyonu gibi olmuş" yorumları yapıldı.

Yorumlar (0)