İzleyici Sema Ergenekon'un Savcı Pars'a yazdığı sona tepki gösterdi!

DİZİ 13.03.2023, 14:25 14.03.2023, 12:40
İzleyici Sema Ergenekon'un Savcı Pars'a yazdığı sona tepki gösterdi!

Yargı dizisinde Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak son bölüm senaryosundaki sahnelerini çekmeden psikolojisinin çalışmaya elverişli olmadığı yönünde rapor alarak diziden ayrılmıştı.

Bu ani ayrılığın ardınan dizinin senaristi Sema Ergenekon, Mehmet Yılmaz Ak’ı takipten çıktı. Ülkede yaşanan deprem felaketinde, dizide Eren komiseri oynayan eşi Uğur Aslan, Hatay’da yaşanan depremde abisi dahil birinci derecede yakınlarını kaybettiği halde dizideki işini aksatmayan Ergenekon’un hiç kayıp yaşamayan Mehmet Yılmaz Ak’a çok bozulduğu iddia edilmişti. 
Dizinin geçen hafta ekrana gelen bölmündeki bir sahne izleyiciler tarafından, Sema Ergenekon'dan Mehmet Yılmaz Ak'a gönderme olarak yorumlandı. Söz konusu sahnede,Uğur Aslan'ın hayat verdiği Eren "Aramızda acısına rağmen yine de çalışmaya devam edenler var..." şeklinde bir cümle kuruyordu. 

Dün yayınlanan 56. bölümde ise Pars karakteri son kez yer aldı. Bölüm boyunca görünmeyen Savcı Pars, bölüm sonunda bir kuyumcuda ortaya çıktı fakat sağ bir şekilde değil, kesik eliyle.

Pars'ın kesik elinde de 'Bütün sevdiklerini tek tek' notu kalemle saplamıştı. Bu dehşet veren sahne izleyiciler tarafından Sema Ergenekon'un 'acı intikamı' şeklinde yorumlandı ve sosyal medyada gündem oldu.

Pars gibi önemli bir karaktere böyle bir ölümü yakıştırmayan seyirci, Sema Ergenekon'un kan donduran intikamına tepki gösterdi.

İşte bazı yazılanlar: 

Yorumlar (0)