Kadir Doğulu aşkı nasıl tanımladı?

DİZİ 03.06.2021, 12:10 04.06.2021, 10:41
Kadir Doğulu aşkı nasıl tanımladı?

7 Haziran’da Kanal D ekranlarında başlayacak olan ‘’Aşkın Tarifi’’ dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu, Retouch Mag dergisi haziran sayısına kapak oldu.

Hiçbir zaman herhangi bir konu hakkında beklenti içinde olmadığını, istekleri ve yapmayı planladığı konularla ilgili ümit etmeyi tercih ettiğini ‘’Beklentim yok ama ümidim var.’’ sözleriyle belirten oyuncu; hem canlandıracağı yeni karakterle ilgili hem de özel hayatı ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Dizide bir mutfak şefini canlandıracak olan oyuncu; özel hayatında da yemek yapmaktan keyif aldığını belirterek "Sadece birinin “karnını doyurmak” için yemek yapmam. Çünkü yemek yapmak, sofra açmak, dostlarla muhabbet etmek benim için bir ritüeldir." diye ekledi.

Dizinin ismiyle paralel olarak aşkın tarifi sorulan Kadir Doğulu, "İnsan yaradılış itibariyle eşsizdir. Zaten iç dünyamız hiçbirimizin birbirine benzemiyor. Fiziksel özelliklerimizde neredeyse eşsiz. O yüzden eşsiz bir dünyanın herhangi bir konuya vereceği tepki de eşsiz olur. Bunun tarife sığması mümkün değildir. ‘’ cümleleriyle aşkın tam bir tarifinin olamayacağını anlattı.

Yorumlar (0)