Kadir ve İsmet karşı karşıya

DİZİ 08.10.2020, 13:32 09.10.2020, 10:29
Kadir ve İsmet karşı karşıya

Özel yapımlarıyla büyük beğeni toplayan BluTV’nin yeni projesi TIMS&B Productions imzalı Yarım Kalan Aşklar’ın heyecanlı bir finalle biten 4. bölümünün ardından yeni bölümü bu akşam 19.00’da BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

Merak yaratan sürükleyici hikayesiyle, kadrosunda Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran ve Ezel Akay ile beraber Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal’ın da bir araya geldiği ‘Yarım Kalan Aşklar’ın yeni bölümü bu akşam BluTV’de yayınlanacak.

Dengeleri değiştirecek sırlar ortaya çıkıyor

Dördüncü bölümün sonunda Kadir (Burak Deniz) ve Elif’in (Dilan Çiçek Deniz) yakınlaşması Elif’in sert tavrıyla son bulurken bu yakınlaşma sonucu oldukça kafası karışan Elif’in Kadir hakkındaki şüpheleri giderek artar.

Bununla beraber röportaj yaptığı kör adamın tekrar araması ve Ozan’ın cinayetiyle ilgili bildikleri hakkında konuşmak istemesiyle Elif yeni bir maceranın içine daha düşer. Her şeyin tamamen çığırından çıktığı yeni bölümde Kadir’in İsmet’e (Ezel Akay) silah doğrultarak Ozan’ı öldürme görevini kendisine kimin verdiğini sorgulaması çok konuşulacak yeni bir bölümün sinyallerini verirken İsmet’in vereceği cevap ise dengeleri tamamen değiştirecek.

İzleyiciye farklı duyguları bir arada sunan ‘Yarım Kalan Aşklar’ın senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur imzası taşırken, dizinin yönetmenliği Umur Turagay’a ait. Yeni bölümleriyle ‘Yarım Kalan Aşklar’ her Perşembe akşamı saat 19.00’da sadece BluTV’de!

Yorumlar (0)