Kağıt Ev'de kim kimdir?

DİZİ 19.04.2021, 13:35 19.04.2021, 16:43
Kağıt Ev'de kim kimdir?

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’, pazartesi günleri izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Kağıt Ev’, bu akşam Star’da.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘Kağıt Ev’in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

İşte Kağıt Ev'de kim kimdir: 

"Ben Cihan Fırtına. Sağ duyulu bir akademisyen, ideal bir eş, iyi bir babaydım. Adaletten asla vazgeçmem derdim, kızım katil olana kadar.”

"Ben Aylin Fırtına. Küçük dertlerimi çok severdim. Biliyordum, onlar büyük dertlerimi olmadığı için vardı. O korkunç geceden sonra hiç kalmadı."

"Ben Cemre Fırtına. Bir gün herkes beni konuşacak.’’

"Ben Azra İnce. ’Cüratkar, hırslı, azimliyim. Hedefimi seçer , avcı içgüdümle peşinden giderim...’’

"Ben Mert Fırtına. Ne annem gibi hırslarım var ne de babam gibi başarılarım. Sadece İnci'yle mutlu olmak istemiştim."

"Ben Çetin Yılmaz. Onu korumak abisi olarak görevimdi, sahip çıkamadım. Ahdım olsun, ölene kadar bunu yapanların peşini bırakmam."

"Ben Bülent Işık. İki şeyden çok iyi anlarım; kadınlar ve suçlular... İkisini de dilini çözmek benim işim."

"Ben Halil Yılmaz. Eski kafalı, tutucu biraz da öfkeliyim. Ama ne yapayım biz böyle gördük atamızdan, kızım benden korkmasaydı yaşanmazdı tüm bunlar. Bilemedim."

"Ben Gülsüm Yılmaz. Çocuklarını çocuğum evlerini evim gibi gördüm. Kimin aklına gelirdi o evin bir gün evladımın mezarı olacağı."

Yorumlar (0)