Kapadokya’yı gökyüzünden keşfettiler

DİZİ 28.09.2020, 09:36 29.09.2020, 09:28
Kapadokya’yı gökyüzünden keşfettiler

atv ekranlarının sevilen dizisi Maria ile Mustafa’nın oyuncuları, repo gününde balona binerek, Kapadokya’yı gökyüzünden keşfetti.

Jessica May, Hülya Gülşen, Zeynep Gülmez, Mine Tüfekçioğlu ve Neyra Kayabaşı ‘6000 feet te “Neler Oluyor Hayatta” şarkısını söyleyerek, keyifli anlar yaşadı. Ürgüp’ün köylerinde yakın uçuş yaparken, etrafındakilere günaydın diye bağıran oyuncuların; Maria ile Mustafa dizisinin oyuncuları olduğunu anlayan köy halkı; “Sizi çok seviyoruz” diyerek, oyuncuları kahvaltıya davet etti.

Hayatında ilk kez balona bindiğini söyleyen Jessica May, “Şuan 10 yıllık hayalimi gerçekleştiriyorum. Kapadokya çok büyülü bir yer, bu bölgeyi gökyüzünden görmek benim için muhteşem bir deneyim oldu. Repo günümüzde kız kıza keyifli dakikalar geçirdik” dedi.

Aşıklar Vadisi’nin hikayesini anlatan Zeynep Gülmez ve Hülya Gülşen; “Bu vadide iki düşman köyde yaşayan, iki aşığın kavuşamaması sonucu, aşıkları ayırmak isteyenlerin kafasına taş yağdığına inanılıyor. Bu yüzden buranın adı “Aşıklar Vadisi” olmuş. Hikayesi de en az kendisi kadar insanı derinden etkiliyor” dedi.

Yorumlar (0)