Kara Sevda Rusya'da!

DİZİ 01.06.2021, 11:56 02.06.2021, 09:12
Kara Sevda Rusya'da!

Türkiye'nin ünlü yapım ve dağıtım şirketi Inter Medya, Kara Sevda'nın Rusya'ya lisansını verdiğini açıkladı. Dizi, Rusya'da en çok izlenen Free-TV kanallarından biri olan ve toplam izlenme payının büyük olduğu ulusal Free-To-Air TV kanalı U-TV Channel'da Rusya prömiyerini yapacak.

Kara Sevda, 110'dan fazla ülkede Inter Medya tarafından lisanslandı ve 2017'de En İyi Telenovela kategorisinde Uluslararası Emmy Ödülü'nü kazandı. Başarılı dizi 2016 yılında Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde iki kategoride ödül aldı. Kara Sevda hem "En İyi Dizi" ödülünü, hem de başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

Inter Medya Kurucusu ve CEO'su Can Okan, dizinin Rusya'ya lisanslanmasıyla ilgili şunları söyledi; "Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Kara Sevda, Türk drama tarihinin kilometre taşlarından biri oldu. Kara Sevda'nın sürükleyici hikayesi, Neslihan Atagül Doğulu ve Burak Özçivit'in romantik sahneleri ve aralarındaki uyum büyük ilgi gördü. Hem Türkiye'de, hem de dünyanın diğer ülkelerinde ekranların favori çifti oldular. Kara Sevda'nın başarısından bahsederken kelimeler yetersiz kalır. Kara Sevda hala listemizin en başarılı dizilerinden biri. Dizinin yakında Rusya'da prömiyer yapacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Oradaki izleyiciler tarafından sevileceğinden ve serinin Rusya'da da çok başarılı olacağına eminiz."

Yorumlar (0)