Karaca, Çukur'a veda etti!

DİZİ 13.04.2021, 11:19 14.04.2021, 09:02
Karaca, Çukur'a veda etti!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümüne Karaca ile Amca arasında yaşanan yüzleşme damgasını vurdu. Amca'nın gerçek yüzünü gören Karaca, hesap sormak için karşısına dikildiğinde saldırıya uğradı. Amca, Karaca'yı kendi elleriyle öldürerek herkesi şoke etti. Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar, diziye veda etti.

Çukur'da dün akşam izleyicileri derinden etkileyen bir veda daha yaşandı. Celasun'un hiç aramaması üzerine şüphelenmeye başlayan Karaca, Celasun'a ait bir ipucunun peşine düştü. Amca'nın adamlarından birinde Celasun'un tespihini gören Karaca, adamı köşeye sıkıştırınca korkunç gerçeği öğrendi.

Celasun'un mezarını bulan ve öldüğünü kendi gözleriyle gören Karaca, Amca'dan hesap sormak için harekete geçti. Amca'yı takibe aldığında ise ikinci bir şok yaşadı. Amca ile Kulkan'ı konuşurken gören Karaca, Amca'nın gerçek yüzünü fark etti.

Tüm bu yaşananlardan sonra Koçovalı evinde Karaca ile Amca arasında büyük bir yüzleşme yaşandı. Karaca, Amca'dan hesap sorarken ikili arasında kavga başladı. Amca, Karaca'yı kendi elleriyle öldürdü ve izleyenleri acımasız yüzüyle bir kez daha şoke etti. Akın'ın eşi Yasmin'in, Amca'nın Karaca'yı öldürdüğü anlara şahit olması ise dikkat çekti.

Yorumlar (0)