"Kara"da heyecan daha yeni başlıyor

DİZİ 11.01.2024, 17:20
"Kara"da heyecan daha yeni başlıyor

Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği dizisi “Kara”nın oyuncu kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimler buluşuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor.

Kara, Rauf Çınar’dan intikam almak için planına devam ederken Zeynep ile karşılaşır. Zeynep, evinde davetsiz bir misafiri olduğunu öğrenip eve gider ama Kara’nın da onunla gitmesi gerekiyordur. Çünkü kurtarması gereken biri vardır… 

Rauf, Zeynep’in güvende olduğundan emin olmak için Baykal’ı görevlendirir. Zeynep, Kara’nın gizemli halinin etkisine girmişken, Kara da Çınar Ailesi ile ilgili yeni bilgilere ulaşmaya çalışır. Zeynep, Kara ile geçen günün ardından babasına geldiğinde, babasının onu korumak için yaptıklarının sınırları aşması onu büyük hayal kırıklığına uğratır. Zeynep orayı terk eder ve evine gider. Ama orada da onu başka bir sürpriz bekliyordur.

Kara ve ekibi, Rauf’un çalıştığı şirketleri araştırırken buldukları bilgilerle Rauf’a karşı hamlelerini yaparlar. Ama Kara bununla yetinmeyecektir. Zeynep’e daha da yaklaşacak, ateşle oynayacak, Zeynep’i herkesin düşündüğünden daha da yakınında tutacaktır.

“Kara” yeni bölümüyle saat 20.00’de Show TV'de. 
how TV’de!

Yorumlar (0)