Kartlar yeniden dağıtılıyor

DİZİ 03.02.2023, 17:21 04.02.2023, 09:44
Kartlar yeniden dağıtılıyor

Geçtiğimiz hafta yönetmen koltuğuna Ramo ve Suskunlar dizilerinin usta yönetmeni Çağatay Tosun’un oturduğu “Sıfırıncı Gün“ dizisinin aksiyon ve macera dolu yeni bölümü  20.00’de TV8’de.

Dizide Sırtlan’ın ölmeden önce verdiği ipucu sayesinde Özgür delilin şifresini çözer. Özgür ve Mert artık amirlerinin katiline hiç olmadıkları kadar yakındırlar. Salih’in ise kendisini kurtarmak için bir planı vardır. Masumiyeti konusunda ısrarcı olan Salih, Özgür ve Mert’e bir teklifte bulunur. Bu teklif iki yakın dostu karşı karşıya getirir.

Nisan, Sırtlan’ın ölmeden önce annesinin ismini söylediğini öğrenmesiyle allak bullak olur. Üstelik annesinin yaşadığını daha yeni öğrenmiştir. Annesinin Kadir amirin cinayetiyle bağlantısını çözmek için onu bulması gerekmektedir. Özgür, Nisan hakkında onu tehlikeye atacak bir gerçeği öğrenir. Nisan’ı korumak için bu gerçeği ondan saklamaktan başka şansı yoktur. Nisan’ın bunu fark etmesiyle iki aşık, yollarını bir kez daha ayıracak bir yüzleşme yaşarlar.

Bütün sırları açığa çıkarttıklarını düşünen ekibi, hayatlarını bir kez daha altüst edecek kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yorumlar (0)