"Kasaba Doktoru" dizisinde kim, kimdir?

DİZİ 08.04.2022, 10:54 08.04.2022, 11:15
"Kasaba Doktoru" dizisinde kim, kimdir?

TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru ilk bölümüyle bu akşam  TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Kemal’in (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak. Kemal Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

İşte dizide kim hangi karaktere hayat veriyor:

Ozan Akbaba dizide karizmatik cerrah Hakan Hoca karakterine hayat verecek. Giyiminden saç stiline hatta yürüyüşüne kadar kendine has tarzı olan Hakan Hoca, cerrahlık konusundaki ustalığı ile nam salmış, çalışma arkadaşları tarafından ‘buz adam’ olarak tanınıyor. Duygularını göstermekten hoşlanmayan, mesleğine yürekten bağlı Hakan’ın hayranı kadar düşmanı da var. Ulu çınar Hastanesi’nde yolu genç doktorlar Ömer (Deniz Can Aktaş) ve Leyla (Hazal Subaşı) ile kesişen Hakan, ikilinin hayatına dokunurken kendisi de önemli dönüşümler yaşayacak!

Deniz Can Aktaş, dizide genç Doktor Ömer karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Cesur ve inatçı bir karakter olan Ömer, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiş ve mesleğine duyduğu aşk sayesinde geleceği parlak bir hekim olarak sivrilmiş genç bir doktor. Yaşadığı olaylar neticesinde kendini Uluçınar Hastanesi’nde bulan Ömer, burada aşık olduğu Leyla ve usta cerrah Hakan ile birlikte hayatını tümüyle değiştirecek bir hikayeye dahil olacak.

Hazal Subaşı, ‘Kasaba Doktoru’nda işine aşık idealist doktor Leyla Erpek karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Güzelliği ve işine olan tutkusuyla çalışma arkadaşlarının gözdesi olan Leyla, bir hastayı kurtarma ihtimali çok az dahi olsa önünü ardını çok düşünmeden eyleme geçen bir doktor. Aldığı ceza ve uyarılara rağmen bildiğinden şaşmayan Leyla, acil serviste bambaşka biri oluyor. Aile ve özellikle de baba özlemi hiç bitmeyen Leyla için Uluçınar Hastanesi çalışanları bir aile gibidir.

Vildan Atasever, ‘Kasaba Doktoru’nda Mine Hemşire rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Disiplini ve ciddiyeti ile tanınan deneyimli bir hemşire olan Mine, Hakan Hoca’nın güvenini kazanabilmiş az sayıdaki insandan biridir. İş arkadaşlarına, ailesine, dostlarına güven veren bir karakter olan Mine, özünde yalnız bir insandır.

Yalçın Aygün, sadece iyi bir cerrah değil başarılı bir hastane yöneticisidir. Kendi doğruları kendi kuralları vardır. Herkesin bu kurallara uymasını ister. İtiraz edeni sesini çıkartanı affetmez!

Uluçınar Hastanesi’nin başhekimi aynı zamanda anestezi uzmanıdır. Enteresan bir dinginliğe sahiptir. Karakter olarak Hakan Aydıner’in tam zıttı olsa da çok iyi arkadaşlıkları vardır.

Ülkenin en ünlü cerrahlarından Yalçın Aygün’ün oğludur. Herkesin doğuştan şanslı diye nitelendirdiği Berk’in hayatı göründüğü kadar da toz pembe değildir!

Özel Uluçınar Hastanesi’nin müdür yardımcısı olan İhsan, zaman zaman hastanede çalıştığını unutup işin etik kısmını es geçebilir. Bu gibi durumlarda karşısına Doktor Hakan’ın dikilmesiyle anında geri adım atar.

Erkek hemşire Onur, işinin erbabıdır. Güvenilen hemşire olması nedeniyle birçok ameliyatta bulunmuştur. Ve bu durum ona işinde yetkinlik kazandırmıştır.

Mutlu ve eğlenceli tavırlarıyla etrafına neşe saçan Doktor Murat, tam bir iyi gün dostudur. İşler biraz sarpa sardığında, risk alınması gereken durumlarda boşuna aramayın bulunmaz.

Yorumlar (0)