"Kazara Aşk" kadrosuna dahil oldu

DİZİ 20.04.2021, 09:19 21.04.2021, 09:22
"Kazara Aşk" kadrosuna dahil oldu

Star’ın yakında seyircisiyle bulaşacak olan yeni dizisi ‘Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Genç ve başarılı yıldızlarla usta sanatçıların bir araya geldiği dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Selin Işık, canlandıracağı ‘Nazlı’ karakterleriyle seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Yapımına Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Aycan Koptur ve Sadi Celil Cengiz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan muhteşem bir aile komedisi ‘Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna genç oyuncu Selin Işık dahil oldu. Daha önce yer aldıkları projelerle beğeni toplayan başarılı oyuncu Selin Işık, ‘Nazlı’ karakterlerini canlandıracak. Güzel ve başarılı bir reklamcı olan ‘Nazlı’, seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Başarılı ve genç oyunculardan Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynayacağı dizide, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak olan ‘Kazara Aşk’ın çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

‘Kazara Aşk’ sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Star’da…

Yorumlar (0)