"Kemal'in mücadelesi boğazınızda düğümleniyor"

DİZİ 30.03.2021, 10:03 31.03.2021, 09:24
"Kemal'in mücadelesi boğazınızda düğümleniyor"

TRT’nin 1 Nisan’da başlayacak yeni dizisi “Bir Zamanlar Kıbrıs”ta başrolde yer alan Ahmet Kural, Hürriyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Çekimler nedeniyle ocak ayından beri Kıbrıs’ta bulunan Ahmet Kural, "Ahmet Kural denince akla hep komedi gelirdi.Bu proje “Kural güldürür” algısını kırar mı?" sorusuna, 
"Komedi alanında çok gişe yapan filmlere, reyting açısından çok başarılı dizilere imza attığımızdan, sektöre ilk girişimin dram yapımlarıyla olduğu unutuldu biraz. Bu açıdan haklısınız,

Ahmet Kural denince insanların aklına direkt komedi geliyor. Tabii insanları güldüren, mutluluk veren biri olarak anılmak güzel. Ama aslına bakarsanız yeni işim, oyunculuk yelpazem içinde daha önce tecrübe ettiğim bir alan... Bahsettiğiniz algı kırılabilir. Yine de önemli olan her yaptığım işte bana verilen rolü en iyi şekilde canlandırmak. Ben bir oyuncuyum." yanıtını verdi. 

Dizideki karakterinden bahseden oyuncu " Adada, kendi halinde mutlu ve neşeli bir hayatı olan sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini canlandırıyorum. Kanlı Noel baskını, bu mutlu aileyi de vuruyor. Dereli ailesinin fertleri, yaşadıkları yerden sürülüp zorunlu bir göçe zorlanıyor. Dereli ailesi de bu göç yolunda benzer bir mücadele içine giriyor.

Normal bir hayatı olan Kemal Dereli, bir anda binlerce Türkün lideri olmak durumunda kalıyor. Hayatı değişiyor, bu onurlu mücadelenin önemli bir kahramanı haline dönüşüyor. Karakterin içine girdikçe ailesi için mücadele eden bir “insan hikayesi” boğazınızda düğümleniyor. O insanın hüznü, öfkesi, bir baba ve eş, toplumuna kayıtsız kalmayan bir insan olarak verdiği mücadele hemen yakalıyor sizi." dedi. 

Yorumlar (0)