"Kendi Düşen Ağlamaz”da aşk itirafı

DİZİ 13.07.2023, 11:59 14.07.2023, 12:19
"Kendi Düşen Ağlamaz”da aşk itirafı

Güçlü oyuncu kadrosu ve samimi anlatımı ile yaz aylarına damgasını vuracak olan TRT 1’in yeni dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz”, saat 20.00’de dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

Dizide Serkan, Alize’yi kurtarmıştır ancak Bahattin’in boşboğazlığı nedeniyle şimdi yeni bir krizin ortasındadırlar. Alize, Bahattin’in kendisine yenge demesini arkadaşlarına bir türlü açıklayamazken kurtarıcı hamle yine Serkan’dan gelir. Serkan, kimse bir şeyden şüphelenmesin diye herkesin içinde Alize’ye aşık olduğunu söyler. Oteldekiler şimdilik bu yeni bilginin şokundayken Hazal ortadan kaybolur.

En son, sosyal medyadan tanıştığı biriyle buluşmaya giden Hazal’dan haber alamayan arkadaşları, başının belada olduğunu anlar ancak Hazal’ın telefonuna ulaşamamaktadırlar. Serkan’ın akıl yürütmesi ve iz sürmesiyle Hazal, çok kritik bir durumun ortasından kurtarılır. O günün akşamı Alize ve Serkan ilişkisinin dengelerini değiştirecek ve yeni duyguların ortaya çıkmasını sağlayacak şeyler yaşanır.

Nurettin ve Kadir ise Esma ve Serap’ın iş birliği yaptığını anlamıştır. Bu iş birliğini dağıtabilmek için kendilerince bir oyun kurarlar. Ancak, Serkan’ın otelde müdür değil bulaşıkçı olduğunu öğrenen Serap ve ortağı Esma’nın durmaya niyeti yoktur. Sinem, Serkan’ı otelde teknik müdür olarak terfi ettirir. Bu müjdeyi Serkan’a bizzat vermeye giden Alize’yi Esma ve Serap’ın oyunu sonucu büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

Yorumlar (0)