Kerem ve Pınar için kötü sürpriz

DİZİ 20.08.2022, 12:25 22.08.2022, 09:45
Kerem ve Pınar için kötü sürpriz

Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1 dizisi “Mükemmel Eşleşme” altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.

Dizide ailenin nişanı atmasından Pınar ve Kerem habersizdir. Fadime ve Firuze, Pınar’a bu durumu nasıl anlatacaklarını düşünürlerken, Mevsim’in kaybolduğu haberini alırlar. Mevsim’in kaybolması ailede büyük bir paniğe yol açar. Herkes Mevsim’i bulmak için seferber olmuşken, Mevsim, Kerem’in eski sevgilisi Ece tarafından bulunarak eve getirilir. Ece, yurt dışından Kerem için geri dönmüştür. Kerem ve Pınar’ı ayırmayı kafasına koymuştur. Bütün bu olanlar Ece’nin büyük planının bir parçasıdır.

Kerem ve Pınar nişan için tarih belirlediklerini ailelerine iletirken, iki ailenin kavga ettiğini ve nişanın bozulduğunu öğrenirler. Bu durum karşısında ne yapacakları merak konusudur.

Fadime, esrarengiz adam ile görüşmeye devam etmektedir. Fadime’nin gizli saklı işleri Ahmet’in dikkatini çeker. Ahmet, bu konuyu öğrenmek için Fadime’nin peşine düşer. Fadime’nin hayatına giren bu adam kimdir?

Yorumlar (0)