Kırlangıç Adası'nda romantizm

DİZİ 10.09.2021, 16:40 11.09.2021, 12:17
Kırlangıç Adası'nda romantizm

Kalpleri ısıtan hikayesiyle beğenileri toplayan ‘Ada Masalı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yaptıkları plan sonucu ayrıldıkları haberini yayan Haziran ve Poyraz, adadakilere yakalanmamak için elinden geleni yapıyor. Kırlangıç Adası sakinleri ise bu haberle sarsılıyor. Haziran için gelen görücü, Poyraz’ı deliye döndürürken, tanıtımda bu anların izleyenlere komik dakikalar yaşatacağının sinyalleri veriliyor.

Alper’in Biricik yerine Melisa’nın gözlerine bakarak “Seni seviyorum” demesi bu aşk üçgeninin akıbeti konusunda kafaları karıştırıyor. Olaylar karşısında, aşklarını gizlice yaşamaya başlayan Haziran ve Poyraz’ın bağı gittikçe kuvvetleniyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

Yorumlar (0)