Kırmızı Oda'nın 'Tuna'sı gerçekte kim?

DİZİ 24.03.2022, 09:15 25.03.2022, 09:33
Kırmızı Oda'nın 'Tuna'sı gerçekte kim?

Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir diziydi. Dizi, ünlü terapist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabı 'Madalyonun İçi: Bir Psikiyatrin Not Defterinden' kitabından uyarlanmıştı.

Sürekli yeni hikayelerin işlendiği dizi, senaryosuyla ve karakterlere hayat veren başarılı oyuncularla sık sık da gündeme geliyordu. Tabii bazı değişmeyen karakterler de vardı. Onlardan biri de Gülçin Kültür'ün canlandırdığı Manolya'nın sekreteri Tuna karakteriydi. İzleyenler olarak onun eğlenceli hallerini, iyi kalbini çok sevmiştik.

Kısa sürede gönlümüzde taht kuran Tuna karakterinin de gerçekte kim olduğu epeyi merak ediliyordu. Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Tuna'nın gerçekte kim olduğunu açıkladı.

Ünlü yazar paylaşımında, "Bu da benim çok sevdiğim sekreterim ve can arkadaşım Tuna. Onunla çok uzun yıllarımız beraber geçti. Kitaplarımda, kitaplardan televizyonlara uyarlanan dizilerimde hep onu, onunla olan güzel arkadaşlığımızı anlattım sizlere. Gözleri hep hayat dolu, cıvıl cıvıl bakan Tunam, seni çok seviyorum..."

Yorumlar (0)