"Kırmızı Oda" yeni sezonu açıyor

DİZİ 17.09.2021, 09:27 18.09.2021, 09:40
"Kırmızı Oda" yeni sezonu açıyor

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Deniz Gürlek ve Melek Seven'in kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’yeni bölümü ile bu akşam TV8’de olacak.

‘Kırmızı Oda’da hayatını sadece iş ve ev arasındaki git gellerle kurmuş olan Rezzan(Nihal Yalçın) sanrılar görmeye başlamıştır ve bu sanrılar doğrultusunda konuşmalar yapmaya başlamıştır. Babasının ısrarıyla Doktor Hanım’a gelen Rezzan sanrı gördüğüne inanmamakta, bunların gerçekten yaşandığını düşünmektedir.

Derya (Ayça Bingöl) ise çok başarılı bir avukattır. Çocukluğuna dair travması annesinin hayatına yeniden girecek olmasıyla açığa çıkmıştır. Derya’nın annesi, o çocukken babasının ölümüne sebep olup hapise girmiştir ve şimdi çıkacaktır. Derya yaşadığı kafa karışıklığı sonucu Doktor Hanım’a gider.

Asuman (Başak Daşman) kızının bazı eşyaları çaldığını fark etmesiyle Doktor Hanım’a gider. Kızı Süveyda (İlayda Alişan) ergenlik döneminde aslında ihtiyacı olmayan ve maddi anlamda çok değerli olmayan eşyaları çalmaktadır. Konuşmaya hevesli olmayan Süveyda, Doktor Hanım’ın tavrıyla yumuşar ve ikinci randevuya gelmeye ikna olur.

Yorumlar (0)