Kırmızı Oda zirvenin tek sahibi

DİZİ 05.12.2020, 10:57 05.12.2020, 13:18
Kırmızı Oda zirvenin tek sahibi

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda, TV8’de ekrana gelen on dördüncü bölümüyle Total, AB ve 20+ABC1 olmak üzere tüm reyting kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

Kırmızı Oda’nın 14. bölümünde; Doktor Hanım’ın yaptırdığı hayal gücü egzersizi sayesinde Selvi (Sema Keçik), nihayet evinin kapısını açmayı başardı ve iyileşme yolunda büyük bir adım attı.

Üvey kardeşi dünyaya geldikten sonra babasının ilgisini kaybeden Esra’nın (Elif Ceren Balıkçı), kendisine karşı katı tutumunun ardındaki değersizlik hissini tespit eden Doktor Deniz, meseleyi Esra’nın annesi Berna (Sevinç Erbulak) ile paylaşınca beklediği desteği gördü.

Ailesinin bulduğu eş adayıyla, sevdiği kız Rüya arasında kalan Bayram’ın karmaşık ilişkisine Doktor Hanım farklı bir pencere açtı. Doktor Hanım, Boncuk’un (Burcu Biricik) zihninde yarattığı ermişlerin, yıllar süren yalnızlıktan bir kaçış yolu olduğunu anladı ve Sadık’ın (Onur Bilge) ilgisiz tavrının da bir psikolojik şiddet olduğunun altını çizdi.

Öte yandan Doktor Ayşe’nin çekmecesinde çöpe attığı oyuncağı bulan Doktor Deniz’in ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Kırmızı Oda yeni bölümüyle 11 Aralık Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)