Kıskançlık rüzgarı esiyor

DİZİ 07.12.2020, 11:22 07.12.2020, 16:08
Kıskançlık rüzgarı esiyor

Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 15. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. AB kategorisinde en çok izlenen dizi olan Menajerimi Ara, yeni bölüm tanıtımıyla da büyük merak uyandırdı.

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, dün akşam yayınlanan 15. bölümüyle; AB kategorisinde 5,33 izlenme oranı, 11,74 izlenme payı ile 100 program arasında en çok izlenen ‘dizi’ oldu. ‘Menajerimi Ara’ dizisinin; Murat Dalkılıç, Selen Uçer ve Emre Keskin’in konuğu olduğu, 15. bölümü seyircisini ekran başına kilitledi.

Dicle’yi pişman olduğunu söyleyerek yeniden işe alması Ego Ajans’ta mutluluk yarattı. Dicle’nin, Barış ve Beren’in ayırdığını iddia eden haberlerin basına yansımasının ardından Dicle’nin evinin önünde bekleyen kameralar ona zor anlar yaşattı. Annesinin neler olduğunu öğrenmek için İstanbul’a gelmesi de Dicle’yi köşeye sıkıştırdı.

Annesine, Barış’la aralarında bir şey olmadığını söylemesine rağmen Dicle, Barış’la başbaşa kaldığı anda yine karmaşık duygular içine girdi. Bölümün ardından 16. bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise; Dicle senaryo vermek için Barış’ın setine gittiği sırada onun yeni set arkadaşıyla tanıştı. Yeni arkadaşının Barış’ı kahve içmeye davet etmesi üzerine kıskançlık rüzgarı esmeye başladı. Barış’ı kıskanan Dicle’nin bu halleri Barış’ı umutlandırdı.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Yorumlar (0)