Kıvanç ve Sadi arasında neler oluyor?

DİZİ 03.11.2022, 16:21 03.11.2022, 16:46
Kıvanç ve Sadi arasında neler oluyor?

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 16. bölümünde; yangından Sadi sayesinde kurtarılan Songül, Karabayır Hastanesi’ne getirilirken bu vakaya bakmak için görevlendirilen Derya zor bir gece geçirir. Songül’ün durumunu öğrenen Taylan ve Serdar da soluğu hastanede alır. Songül kahraman itfaiyecinin Sadi olduğunu gizlemek zorunda kalır.

Araz’ın bilinci hala kapalıdır. Kardeşini kaybetme korkusu yaşayan Nevzat, Araz’ın yanına getirdiği kişiyle son şansını da denemek ister. Araz duyduğu sesle gözlerini açacak mıdır?

Hastaneden yeni çıkan Songül’ün, Ankara’dan aldığı bir telefon üzülmesine neden olur. Son görevini yapmak için Ankara’ya gitmesi gereken Songül, Sadi’yi yanına almak istemez. Sadi Payaslı, Songül’ü bu zor gününde yalnız bırakmayı kabul edecek midir?

Kıvanç hastaneye alışma sürecini tamamladığını düşünürken işlerini yoluna koyan Sadi’nin geçmiş defterleri açarak karşısına çıkması ikili arasındaki dengeleri temelli değiştirecektir.

Yorumlar (0)