Kraliçe'de Deniz intikamını alabilecek mi?

DİZİ 24.05.2023, 12:02 24.05.2023, 16:13
Kraliçe'de Deniz intikamını alabilecek mi?

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alan dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Deniz tüm gerçeklerle yüzleşmiştir. Bu sefer her şey farklı olacaktır. Mahir’e boşanmak istediğini söyler ama içindeki öfkenin dinmesi için bu yeterli değildir. Ateş ve Gaye’yi rezil edecektir. Deniz’in her şeyi öğrendiğinden habersiz olan Ateş, İstanbul’daki büyük bir kulüpten teklif alır. Her şey sonunda istediği gibi gitmektedir. Oğlu Aslan’ı Narin’e vermemek için onu kaçıran Ali, Aslan’la kimsenin aklına gelmeyecek bir yerde saklanacaktır. Selim sonunda Zeynep'e bir adım atarken Zeynep'in aklı iyice karışır. Deniz planını kusursuz bir biçimde yürütürken Ateş Deniz’in tavırlarından şüphelenmeye başlar. Deniz intikamını alabilecek midir?

Yorumlar (0)