Külkedisi bugün nasıl biri olurdu?

DİZİ 25.05.2024, 20:47 26.05.2024, 10:15
Külkedisi bugün nasıl biri olurdu?

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle bu akşam Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümünün skeçleri şöyle;

5 yeni skeçle ekrana gelecek olan 175. bölümün skeçleri şöyle:

Kesin Yaşanmıştır, Yok Bir Şey, Nesilden Nesine, Günümüzden Masallar ve Toksik İlişki.

Nuri, bir yapımcıyla anlaşarak, kendi hayatlarını dizi yapması için evlerine davet eder. Ailenin, hayatlarını diziye dönüştürmek için yaptıklarına inanamayacaksınız.

Serap’ın biraz canı sıkkın, eşi Faruk ne olduğunu sorsa da Serap, "Yok bir şey" der. Faruk'un arkadaşının, "Bir kadın 'yok bir şey' diyorsa kesin bir şey vardır" demesi üzerine, Faruk eşinin nesi olduğunu öğrenmeye çalışır. Faruk'un öğrenme çabaları kahkahalar yaratacak.

Mustafa, oğlu Berkay’ı arkadaşları geleceği için evden göndermek ister. Berkay ise kendi arkadaşlarının da geleceğini söyler. Mustafa, oğlu Berkay ve arkadaşlarının sürekli tablet ile oynaması üzerine, kendi çocukluğunda oynadığı oyunları oynamayı teklif eder. Ailemizin oyun macerası herkesi eğlendirecek.

Bu hafta belgesel kuşağımızda, masalların günümüzde geçmesini izleyeceğiz. "Külkedisi bugünün dünyasında nasıl biri olurdu" sorusuna cevap aradığımız belgeselimizde, Külkedisi’nin yaptıklarına inanamayacaksınız.

Bu haftaki bir diğer belgesel kuşağımızda, özellikle sosyal medyanın etkisiyle yeni ilişki kavramlarını inceleyeceğiz. Ece ve Serkan’ın ilk buluşmadan sonraki süreçleri şaşkınlık yaratacak.

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, bu akşam Star’da!

Yorumlar (0)