"Kuruluş Osman'da oynamaktan gururluyum"

DİZİ 04.09.2020, 12:24 05.09.2020, 09:30
"Kuruluş Osman'da oynamaktan gururluyum"

2017 yılında Best Model of World yarışmasında birinci olarak ülkemize kraliçe tacıyla dönen Kuruluş Osman dizisinin Burçin Hatun’u Aslıhan Karalar MAG okurları için çok özel bir röportaj verdi.

Karalar, Kuruluş Osman dizisinden şu sözlerle bahsetti: "Kuruluş Osman, gerek prodüksiyonu gerekse ekibi ile büyük ve önemli bir dönem dizisiydi. İzlenme rekorları kırdı. Böyle başarılı bir kadro ile çalıştığım için her zaman gurur duyacağım.

Dönem dizileri, aksiyon ve gençlik dizileri benim oynamaktan büyük zevk aldığım diziler. Oyuncu olarak farklı karakterlere bürünebilmemin tecrübemi daha hızlı arttıracağı inancındayım. Bu nedenle gelen teklifleri menajerimle birlikte, tabiri caizse, ince eleyip sık dokuyoruz."

Feys Film’in yapımcısı olduğu “Kutsal Kavga: Adanış” sinema filminde Esra Bilgiç ve İsmail Filiz ile birlikte rol alan oyuncu filmle ilgili de konuştu; "Orada Zehra isminde bir yazar rolündeydim. Çok farklı ve güzel bir karakterdi. Çok severek oynadım. Hem dizi hem de film tecrübesi çok farklıydı. Filmde bir projenin başlaması ve bitmesi sıkışık bir takvimi gerektirdiğinden oldukça yorucu oluyor. Dizide ise yoğunluğunuz sahneleriniz doğrultusunda değişkenlik gösteriyor." dedi. 

Yorumlar (0)