Kuruluş Osman iddiasını koruyor

DİZİ 05.11.2020, 11:52 06.11.2020, 09:55
Kuruluş Osman iddiasını koruyor

Ekranların en çok izlenen dizisi "Kuruluş Osman", heyecanla izlenen 32’inci bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde reyting listesinin birinci sırasında yer alarak çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam etti. ‘Kuruluş Osman’ın 32’inci bölümüne nökerleri ile birlikte Kayı Obası’na gelen Geyhatu’nun karşısına Osman Bey dikildi. 

#YolKızılElma etiketiyle sosyal medyada çok konuşulan Kuruluş Osman’ın 32’inci bölümünde; ağabeyi Savcı Bey’i tutulduğu zindandan kurtaran Osman Bey, Mönke ve Yavlak Arslan’ın planını bozdu.

Ölen askeri için intikam almak isteyen Nikola, Flatyos’la birlikte Gündüz Bey ve Alplerine sürpriz bir saldırı düzenledi. Yaralanan Gündüz Bey obaya getirilirken, evlat acısına dayanamayan Ertuğrul Bey’in hastalığı nüksetti. Yavlak Arslan ise uç bölgesinin kontrolünü eline geçirmek hedefiyle Nikola ile ittifaka gitti.

Savcı Bey’in verdiği sözü tutmayıp oğlu Mönke’yi teslim etmemesinin hesabını sormak isteyen Geyhatu, nökerleri ile birlikte obaya gelerek tehditler savurdu. Tüm Kayı Obası silahlanıp savaş için hazırlanmışken, Osman Bey obaya yetişti ve Geyhatu’nun karşısına dikildi.

Yorumlar (0)