Kuruluş Osman izleyicilerine mesaj gönderdi

DİZİ 10.04.2021, 12:55 10.04.2021, 14:47
Kuruluş Osman izleyicilerine mesaj gönderdi

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncusu Kanbolat Görkem Arslan, canlandırdığı Savcı Bey karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. 

Arslan, Kuruluş Osman’da canlandırdığı Savcı Bey karakterini “Savcı karakteriyle ilgili elimizde çok bilgi yok açıkçası fakat tarihten beslenerek ve yaratıcı ekibinde yönlendirmeleri ile ortaya çıkan devletçi, mantıklı bir karakter. Kararlarını kişisel hırsları üzerinden değil devletin faydasını gözeterek veren biri. İçinde bulunduğu sistemin selametini düşünerek harekete eden, akli karar vermeye çalışan bir karakter. Kardeşi Osman Bey’le ilişkisi, töreyle olan bağı, her şeyi töre üzerinden yorumlaması… Aynı zamanda da kendi çıkmazları ile karşılaştığında ve karar almak zorunda kaldığında kendini geriye çekebilen bir karakter olduğunu söyleyebilirim” sözleriyle anlattı. 

Setteki ilk günüyle ilgili hatırasını “İlk çekim günümü unutamam. Çok sıcak bir gündü. Otağdaydık ve arkada mangal yanıyordu. Ben çok terleyen bir bünyeye sahibim. Hem sıcak, hem köz, hem ilk gün stresi. Tüm bunlar birleşince biraz zorlanmıştım. Sağolsun yönetmenimiz bir yerde kesti, beni dışarı çıkardı ‘Bir nefes al kendine bu kadar yüklenme’ dedi. Onun da yardımıyla biraz daha kolaylayıp devam ettim ama unutamadığım bir gündü açıkçası” sözleriyle anlatan Arslan, röportajın finalinde Kuruluş Osman izleyicilerine şu mesajı iletti: “Bugüne kadarki desteğiniz, beğeniniz ve takibiniz için sizlere canı gönülden teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte de bizleri takip etmenizi, izlemenizi ve bizlerle birlikte olmanızı temenni ediyorum. Sağolun varolun.”

Yorumlar (0)