Mafya liderinin Ilgaz'la derdi ne?

DİZİ 20.03.2023, 12:40 21.03.2023, 10:34
Mafya liderinin Ilgaz'la derdi ne?

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 57’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizi gece boyu #Yargı etiketiyle sosyal medya listelerinde üst sıralarda yer alırken, diziye tekrar giriş yapan Yurdaer Okur ise sosyal medyadan övgü dolu mesajlar aldı.

Özge, kendisinin öldürmeye gelen mafyanın adamlarını fark ederek arka balkondan kaçtı. Özge büyük bir korku içinde sokaklarda koşarken diğer tarafta Eren çıkan DNA sonucundan Kesik’i öldürenin Özge olduğunu öğrenip evine onu almaya gitti. Evin halini görüp ortada bir terslik olduğunu anladıkları sırada Özge, Ilgaz ve Ceylin’in karşısına çıktı. Ilgaz’a Kesik’i kendisinin öldürdüğünü itiraf ederken gömmede kendisine Ceylin ve Osman’ın yardım ettiğini söylemedi. Derya adliyede Pars’ın odasına gittiğinde Pars’ın yerinde Turgut Ali’yi buldu.  Bu esnada bir dükkanda bulunan kesik elden haberdar olan Ilgaz Eren’le birlikte olay yerine gitti.

Ceylin telefonda Osman’ı dikkatli olması konusunda uyarırken Parla babasının telefon konuşmasını duydu. Ömer bir kez daha Ceylin’in karşısına çıkarken onu öğle yemeğine çıkardı. Ömer hakkında bilgi edinmeye çalışan Ceylin, Ilgaz’la telefon konuşmasında Ömer’le yemekte olduğunu söyledi. Bu duruma çok gerilen Ilgaz mekana giderek Ceylin’i masadan aldı. Pars’ın mobese kayıtlarını incelerken aracında bir kadın ve bir çocuk daha olduğunu gördüler.

Bulunan elin Pars’a ait olup olmadığından emin olmak isteyen Ilgaz ve Eren Derya’nın evine giderek Pars’ın diş fırçasını gizlice aldılar. Ertesi gün bunu fark eden Derya büyük panik içinde emniyete gelerek her şeyi öğrenmek istediğini söyledi. Eyüp’ün bilgilerine ulaşmak için kahvede kaldığı odaya giren Parla Eyüp’e yakalandı. Mafya lideri yakalanıp emniyete sorguya getirildiğinde yanına önce Ilgaz girdi. Ilgaz adama amacını sorarken adamın derdinin Ilgaz’la olduğunu ve tüm sevdiklerini elinden alacağını söylemesi bundan sonra olacaklara dair merakı artırdı.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)