Magarsus'ta Beton başkanlık yarışında!

DİZİ 31.08.2023, 11:14 02.09.2023, 14:03
Magarsus'ta Beton başkanlık yarışında!

BluTV’nin, orijinal dizisi Magarsus, 5’inci bölümü ile bugün 19.00’da izleyici karşısına çıkıyor. Magarsus, her perşembe yeni bölümüyle BluTV’de…

Magarsus’ta Narenciye Birliği Başkanlığı için yarış başlar. Tansu’nun danışmanlığında Beton ve Erdem seçim kampanyalarını yaparken birbirlerine tuzaklar kurmaktan geri durmazlar. Öte yandan, Fethi’nin tehditkâr talebi, Beton’la Turgut arasında onulmaz yaralar açacaktır. 

“Magarsus’ un her bölümü merakla bekleniyor”
 
Yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni toplayan ve her yeni bölümü merakla beklenen Magarsus’ta Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar başrolleri paylaşırken, genç oyunculara usta oyuncu Ercan Kesal da eşlik etti. Ercan Kesal’ın Kurak Tarım’ın kurucusu Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini elinde tutan Halil Kurak’ı canlandırdığı Magarsus’ta Berkay Ateş, Halil Kurak’ın yeğeni, aynı zamanda sağ kolu Beton’u, Çağlar Ertuğrul ise fevri ve öfkeli oğlu Turgut’u canlandırıyor.

Merve Dizdar ise Halil Kurak’ın Amerika’da eğitim alıp, Kurak Tarımı modern ve kurumsal bir yapıya çevirmek isteğiyle Sarıbahçe’ye dönen kızı Tansu’yu canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda  Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut, yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise yönetmen Yunus Ozan Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme aldı. 

Yorumlar (0)