Mahur aşkı mı seçecek?

DİZİ 05.03.2021, 16:28 06.03.2021, 11:44
Mahur aşkı mı seçecek?

Pazartesi akşamları atv ekranında olan Maraşlı’nın son bölümünde büyük gelişmeler yaşandı. Maraşlı’nın kayıt cihazını bulan Mahur, babası Aziz Türel’in katil olduğunu öğrendi.

Soluk soluğa izlenen dizide Maraşlı’nın Mahur'a aşk itirafı bölüme damga vurdu. Bölümün finalinde ise, Türel ailesinin yasa dışı işlerini ortaya çıkarmak için Maraşlı’nın istihbaratta görev aldığı ve ailenin içine Mahur üzerinden girmeye karar verildiği sahnenin ekrana gelmesi izleyenleri şoke etti.

Yeni bölümde olacaklar ise dizinin hayranları için merak konusu oldu. Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümde, Maraşlı; Savaş’ın, İlhan’ı alıkoyduğunu duyar. Ozan’ı sorguya çeken Maraşlı, Savaş’ın şirkete el koyduğunu öğrenir. İlhan ise Savaş’tan uçakla taşımacılığını yapacağı kirli işleri öğrenir. 

Mahur yurtdışına gitmez ve Maraşlı’ya aşkını itiraf eder. Aziz, Mahur’un uçağa binmediğini öğrenir. Firuzan yine aşk mevzusunu açar ama bu kez Aziz de çok şüphelenir. Yaşananlardan Maraşlı’yı sorumlu tutan Aziz, arasının bozuk olduğu Mahur’u eve dönmesi için ikna edemez.

Yorumlar (0)