Mahur, Maraşlı’ya inanacak mı?

DİZİ 25.01.2021, 12:34 26.01.2021, 09:09
Mahur, Maraşlı’ya inanacak mı?

TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Ahmet Sarıgün'ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Maraşlı bu akşam saat 20.00'de atv ekranında olacak. 

Burak Deniz ve Alina Boz'ın başrollerini paylaştığı dizide, Maraşlı, Mahur’a onu öldürmek isteyenin aile içinden biri olduğunu söyler ve şüphelerinin sebebini anlatır. Mahur delirecek gibi olur. Maraşlı, Savaş’ın hapiste çok kalmayacağından emindir.

Mahur, ailesinden birinin onu öldürmek istediği gerçeği ile mücadele etmekte zorlanır. Maraşlı ise bu gerçeğe ulaşabilmek için Mahur’la birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyler. 

Savaş, tutuksuz yargılanma talebi ile serbest bırakılır. Artık tüm aile üyeleri hem Mahur için hem de kendileri için korkmaya başlarlar. Hayatı hala tehlikede olan Mahur için Savaş yeni bir anlaşma yapmak ister. 

Maraşlı, hayatı tehlikede olan Mahur’u korumak için onu ıssız bir dağ evine getirir. Bu durum Türel ailesinde panik yaratır. Maraşlı, Mahur’u ailesinden bile koruması gerektiğini düşünmektedir. Dağ evinin ziyaretçisi kim olacaktır?

Yorumlar (0)