Masumlar Apartmanı zirveye oturdu

DİZİ 23.09.2020, 11:40 24.09.2020, 09:21
Masumlar Apartmanı zirveye oturdu

TRT 1’in yeni ve iddialı dizisi “Masumlar Apartmanı” izleyicilerden “tam not alarak” alarak zirveye oturdu. Masumlar Apartmanı ikinci bölümüyle, yapılan reyting ölçümlerinde tüm kategorilerde birinci oldu.

Yayınlandığı ilk bölümüyle de yurt içinden ve yurt dışından izleyicilerin büyük beğenisini kazanan TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı”, izlenme oranlarının (reyting) yanı sıra , “sosyal medyada konuşulma / atıf yapılma” anlamında trend-topic (TT) olarak zirveye yerleşmişti.

Muhteşem oyuncu kadrosu ve gerçek bir hikaye

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın yer aldığı“Masumlar Apartmanı”, dün yayınlanan ikinci bölümüyle sosyal medyada sürekli zirvede kaldı…

Türkiye’de ve yurt dışında da ilgiyle izlenilen dizi!

TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı”; çarpıcı hikayesiyle ve oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla, ülkemizde ve yurt dışında geniş bir coğrafyada televizyon izleyicilerinin önde gelen tercihi oldu.

Her yeni bölüm, yepyeni bir heyecan demek

Senaryosu oldukça yetkin ve sürükleyici bir şekilde kaleme alınan “Masumlar Apartmanı” dizisi, başlangıçta gördüğü ilgiyle ekranlarda ayrı bir yer edindi. Bu bağlamda, yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenir olan,“Masumlar Apartmanı” her Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek…

Yorumlar (0)