"Maviye Sürgün" bu akşam Show TV'de!

DİZİ 12.06.2023, 11:04 12.06.2023, 16:22
"Maviye Sürgün" bu akşam Show TV'de!

Show TV’de ekrana gelecek, O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Maviye Sürgün’ün başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alırken; onlara Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi çok değerli oyuncuların eşlik ediyor.

Maviye Sürgün’ün 1. bölümünde; Bir SAT komandosu olan Ali (Caner Cindoruk), karısı Ayda’nın vefatından sonra çocukları Arda ve Azra ile karısının büyüdüğü kasabaya taşınır. Bu süreçte Ali’nin en büyük destekçileri; Ayda’nın babası Salih (Hakan Salınmış) ile arkadaşı ve meslektaşı olan Hasan (Bülent Şakrak) olacaktır. Ali ile Hasan bir yandan bambaşka bir sorun ile uğraşırlar; üzerlerine atılan iftira sebebiyle görevden uzaklaştırılmışlardır ve davanın çözülmesini beklemektedirler.

Ali, tekneyle denize açıldığı fırtınalı bir gecede, kendinden geçmiş bir şekilde bulduğu Defne’yi (Damla Sönmez) dalgaların arasından kurtarır. Defne sırlarıyla Ali’nin hayatına girerken büyük bir belayı; Ozan’ı (Serkan Altunorak) da onlara doğru peşinden sürükleyecektir.

Yorumlar (0)